Košarica
0,00 €

IZJAVA O ZASEBNOSTI SPLETNE TRGOVINE IDEALNO-PRALNO.SI

S spletno trgovino idealno-pralno.si upravlja

netOpis, Lenka Tekavec Trškan, s. p
Gostičeva ulica 2
1230 Domžale
Davčna številka: 89493923
Matična številka: 8772053000
IBAN: SI56 0284 3026 3567 319, odprt pri NLB d.d.

Splošno

Z vašimi podatki ravnamo skrbno, odgovorno in v skladu z zakonodajo, še posebej iz Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (2016/679).
Kontaktirate nas lahko preko e-pošte info@idealno-pralno.si ali na tel. št. 031 559 075.

Namen zbiranja osebnih podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo z namenom zaračunavanja in dostave blaga ter reševanja morebitnih menjav, reklamacij idp. spletne trgovine idealno-pralno.si. Z nakupom v spletni trgovini idealno-pralno.si pridobimo naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov. Vaše osebne podatke lahko pridobimo tudi preko drugih reklamnih aktivnosti, na primer preko FB profila Idealno pralno, preko Facebook skupin, s pisno, telefonsko in elektronsko komunikacijo, preko pohval, reklamacij ipd. Taki podatki se lahko uporabijo tudi za zakonite interese, kot je na primer reševanje pravnih sporov. Osebne podatke lahko pridobimo preko vaše prijave na e-novice, in sicer z namenom pošiljanja informativnih in reklamnih e-poštnih sporočil. Od prejemanja e-novic se lahko kadar koli odjavite preko povezave v nogi e-novic ali tako, da na e-naslov info@idealno-pralno.si pošljete e-sporočilo z besedico ODJAVA.

Tretje osebe

Če nam sledite preko tretjih oseb, na primer družabnih omrežij, kot je Facebook, Instagram, TikTok ipd., so informacije, ki jih tam podate, stvar pravilnika zasebnosti teh tretjih oseb.

Upravljanje z osebnimi podatki

Če želite preveriti, zahtevati popravek ali izbris vaših osebnih podatkov, nas kontaktirajte na e-naslov info@idealno-pralno.si ali pišite na naslov netOpis, Lenka Tekavec Trškan, s. p., Gostičeva ulica 2, 1230 Domžale.

Posredovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina idealno-pralno.si vaše osebne podatke posreduje tretjim osebam izključno iz razlogov opravljanja storitve prodaje blaga (npr. poštne storitve) in izvajalcem, ki opravljajo delo po naročilu in pod nadzorom spletne trgovine idealno-pralno.si (npr. vzdrževalci strojne in programske opreme, oglaševalske agencije ipd.). Prav tako posredujemo vaše osebne podatke na podlagi obrazložene pisne zahteve državnih organov.

Informacijski pooblaščenec

Vsakdo, na kogar se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da vloži pritožbo pri nadzornem organu. Nadzorni organ za varstvo osebnih podatkov v Republiki Sloveniji je Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, Ljubljana.

Piškotki

Spletno mesto idealno-pralno.si uporablja piškotke izključno v spletni trgovini, saj le-ta brez te funkcionalnosti ne bi mogla delovati. Uporablja le sejne piškotke.

Domžale, oktober 2023